mood: happy
playlist: An Cafe - Ese Urnai

     ***

Eilen kun tultiin iskälle, oli meitä odottamassa pieni yllätys. Kun kurkattiin parvekkeelta, tajuttiin että äijä on ostanut uuden auton! Ja vielä hienon sellaisen. Ja lisäksi vielä uuden vedenkeittimen, imurin ja kahvinkeittimen. Huomenna olisi sateen sattuessa tarkoitus lähteä Kärkkäiselle, saa nähdä toteutuuko reissu. Tänään aamulla yritin mankua parasta kaveriani mukaan kaupunkireissulle, mutta ei se lähtenyt. Menin siis yksin. Eikä enää haittaa yhtään! Minulla nimittäin oli niin tylsää, että päätin kiertää kaupungin kaikki kirppikset, joille jaksoin kävellä. Ja saalis on sen mukainen:
- Kolme mangaa:
     The Dreaming 1 (1€)
     Ark Angels 1 (1€)
     Peach fuzz 1 (1€)
- Pari ihanaa teeastiastoa, jotka kuitenkin jätin hyllyyn
- Paljon ihania vaatteita!
     Farkkuhameelta näyttävä taskullinen polveen ulottuva hame
     Harmaa hupullinen t-paita (love it!!)
     Kaksi kivaa toppia
     Musta kauluspaita, jossa kyynärmittaiset hihat
     (Kaikki vaatteet yhteensä 3€, vaikka ne oikeasti maksoivat yhteensä reippaasti yli vitosen... :D)
No, minusta tuossa ainakin oli shoppailua tarpeeksi yhdelle päivälle? (By the way, veljen uusi näyttö on tosi huono...) Ai niin, ja sainhan minä vielä aamulla uuden Naruton. Oltiin koeajamassa iskän autoa ja amalla käytiin kaupassa. Nerokkaan väsytystekniikan ansiosta iskä suostui ostamaan Naruto 18:sta (joka on jo luettu kolmeenkin kertaan)! Kash niin. Mitäs vielä? Kohta varmaan lähdetään ajelemaan uudella autolla (jossa muuten ei ole tuuletusta) vielä vähän. Totutellaan, nääs. Siinä autossa ei tosin ole c-kasettipesää, joten ei voida iskän kanssa fiilistellä soulahtavaa jazzia, EIKÄ jazzahtavaa soulia.... (siis sama kasetti, en muista esittäjää, pitänee kysyä iskältä joskus..)
     Ai niin. tein ruokaa eilen! Eheh, eineskevätrullia ja riisimöykkyjä. Riisimöykyt on siis ketietystä riisistä tehtyjä "möykkyjä" (yleensä neliöitä) joiden sisässä on tonnikalaa tai muuta vastaavaa. Syödään kylmänä. Äidin miesystävä tykkäsi niistä möykyistä ihan hirveästi. Ne lähti mökille kun me tultiin iskälle. Riisimöykkyjä jäi vielä ruoan jälkeen, joten äiti pakkasi ylijääneet mukaan riessuun. Sen boifrendi oli ihan innoissaan...
     Nyt pitää lopettaa, iskä ehdotti justiisa että lähdetään naapuristadikkaan iltakahveille. Yllätysvisiitti. Eli pitänee mennä.