Kävin kattoos justiin nuo kävijätilastot ja ilokseni huomasin että ennätys on rikottu: eilen blogissani vieraili jopa 4 kävijää! (jotka tosin jäivät alle puoleksi minuutiksi mutta mikäs siinä.)

Kirjotan tänään tylsiä, sori. Olen nimittäin taas ihan pöhkönä Super Junioriin :D Olen alottanut kunnolla opettelemaan poikien nimiä ja osaan jo yhdistää 6 nimeä kasvoihin :D Muistan Heechulin, Leeteukin, Siwonin, Shindongin, Eyunhyukin ja Sungminin. Jeijei. :D Lisäksi muistan Ryeowookin nimen mutten vielä ole ihan varma kuka se on ^^'' "No Other" on taas vaihteeksi varastanut sydämeni.

Ja tehän olette kaikki niin fiksuja ettette hotlinkkaa?

Mulla oli taas mukamaste kovastikki asiaa... No, äiti leipo aamulla pullaa <3 Oon koko viikon miettiny että nyt kyllä tekee mieli pullaa. Tämmönen joku rändöm teksti tai jotain :D Aattelin että voisin yrittää Heechul-Petals.comin modeksi. En vaan voi kun siinä kysyttiin että tiiänkö mitä ne valkoset/mustat kissat siinä topan otsikon vieressä meinaa enkä tiiä. Sitä että Heebum tai Bangshin suosittelee niitä sivuja? Kun sitä tietoa ei ees löydy mistään...

Suloinen silmälasi-Leeteuk :)

Aaw muuten, luin jutun Heechulista ja Donghaesta :3
Siinä jutussa Heechul kertoi, että hän ja Donghae on joskus ennen SuJu-aikoja olleet ihastuneet samaan tyttöön. No, Heechul ajatteli että ei hänestä väliä, Donghae ansaitsee tuon tytön. Niimpä hän aina tytön tavatessaan puhui paljon hyvää Donghaesta. Sitten tyttö kerran kysyi: "Mikä siinä on, että kun tapaan sinua, puhut vain hyvää Donghaesta, ja kun tapaan Donghaen, hän puhuu vain hyvää sinuta?" Loppujen lopuksi kumpikin hylkäsi tytön mielestään koska he eivät halunneet pahoittaa toistensa mieltä. Heechul sanoi vielä jutun lopussa että hänestä rakkaus on ihan vähäpätöistä verrattuna ystävyyteen. Awwws. 

Vasemmalla Donghae, keskellä Heechul ja oikealla joku rändöm jalka :D 

Ahihi huomasin justiin että kun kirjotin tota tarinaa niin kohassa "kun tapaan Donghaen, hän puhuu vain hyvää sinusta?" Siinä lukikin että "Donghae puhuu vain hyvää sinsusta" x3 Aaws, kiitos Donghae. (Sinsu siis lempinimeni, juontaa nimeni 3 ekasta kirjaimesta)

Mutta nyt lopetan SuJuista ja kaikesta muustakin höpäjämiset, siijuu, Fighting!