Tänään aion puhua taas vaihteeksi eräästä julkkiksesta. Tällä kertaa vuorossa Bill! Justiin kattelin muutamia uusimpia kuvia Billistä ja täytyy sanoa että on se LAIHA! Ihan hirveän laiha. Tuntuu että se voisi katketa tosta vaan. Ehkä se on uusi kampaus ja tyyli, who knows, mutta laihtunut ja riutunut se minusta on. Kasvot on luiset ja jo melkeinpä sairaan näköiset. Siinä irokeesikampauksessa se näytti vielä suht hyvältä mutta kun se rupes kampaamaan tukkaansa taakse niin alkoi poskiluut törröttää. Ja mikä leuka! Entisen, suloisen, pyöreän leuan tilalla on jotakin ihan muuta, luuta vaan ja nahkaa. Voisihan se tyyppi nyt jotain sentään syödä!

Muutenkin jäin jotenkin kaipaamaan sitä pörröpää-Billiä. T-paitoja, revittyjä farkkuja ja nahkatakkeja. Uusi tyyli on jotenkin... No, hassu. Piukeet vaatteet ja järkyn kokoiset olkapäät kuin korostamassa muutenkin laihaa vartaloa. Sillä on nykyään nin paljon meikkiäkin, ettei sen meikin takaa mitään näy. Ennen oli vähemmän meikkiä ja enemmän persoonaa! Ja se tukka. Nyt kun se kampaa sen irokeesin taakse, niin voin rehellisesti sanoa että siinä on ensimmäinen Billin tukkatyyli jota en vähintään rakasta. Se tyyli irokeesiaikana oli vielä hieno mutta nykyinen UFO-tyyli suorastaan pelottaa.  Noh, täytyy kyllä sanoa että onneksi ei musiikki mene samaa rataa. Tai no, onhan Bill yhtä ihana kuin ennenkin, se vaan on niin helkkarin laiha. Painosta en puhu nyt mitään, koska Bill on kuitenkin nniin pitkä että se voi painaa ihan normaalin verran.

Mutta voin kyllä sanoa että se oikea "Bill" on minulle se nahkatakkinen pörröpää johon tutustuin heti TH-kauteni alussa ja jota olen siitä päivästä asti ihannoinut. (btw, neljäs vuosi menossa!) Billille vaan kuuluu pörrö, muuten se ei ole just se Bill.

Ja täytyy vielä hetki vaahdota siitä meikistä. Tykkäsin enemmän vanhasta meikistä. Vähemmän kajalia, tuskin ollenkaan ripsiväriä. Nykyisin tosi vahvat kajalit jopa Billille, ja hyvä ettei irtoripsiä (tai mistä minä tiiän vaikka onkin). Ja noi kulmakarvatkin on niin trimmatut ja laitetut että. Toisaalta Bill on jotenkin aikuisemman näköinen, muttamutta. Kolme sanaa: "Less is more." Paitsi painossa! Ainakin Billin kohdalla. Olen minäkin kun pitäisi lääkärin mukaan omasta painosta huolehtia ja minä täällä valitan kun joku toinen on ihan liian laiha. Mutta Bill on jo vuosia merkinnyt minulle suunnattomasti, vaikka ei olla koskaan tavattu, edes nähty. Minusta vain on kurja ajatella että noin mahtava tyyppi kuihtuisi kasaan. Toivottavasti Bill kuuntelee fanejaan ja lihottaa itseään vähän. Muutama kilokin voisi tehdä ihmeitä. Yhyy, haluan sen vanhan, pörröpäisen ja ryppyotsaisen, normaalipainoisen ja kuolattavan näköisen Billin takaisin. Onneksi luonne ei ole muuttunut minnekkään :) Ne vanhat suloiset ilmeet ja kuolattavat liikkeet vain ei näytä miltään riutuneilla kasvoilla. Syöttäkää sille pojalle vähän pullaa ja makkaraa!

(tää on muuten ihan eka kuva joka mulla on koskaan Billistä ollut :))