mood: calm
playlist: sateen ropinaa

     ***

Nii-in. Kyllä se Suomi sittenkin on kaunis maa. Ulkona nimittäin näyttää just nyt niin ihanalta, että sydän pakahtuu, vaikka kaupungissa ollaankin. Siellä nimittäin sataa. Ei vaiskaan, ei pelkästään sen takia ole kaunista. Vaan sateen ansiosta taivas on pilvessä, josta johtuu se, että on pimeämpää kuin yleensä. Ja kun on pimeämpää kuin yleensä, katuvalot ovat päällä. Iskän parvekkeelta maailma näyttää lähellä tummalta, mutta kaukaa paistavat katulamput. Taino ei nyt niin kaukaa, mutta silti. Ja kaiken kruunaa ihana, puhdas, sateen tuoksu. Olen aina tykännyt kesäsateista. Syksymmällä ja ihan keväällä ei ole kivaa kun sataa, on muutenkin kylmä, ja jos pitää esim. polkea koulusta kotiin, niin siinä vaiheessa potuttaa. Mutta kesälomalla, kun ei ole mitään kiirettä minnekkään, eikä edes tarvitsisi mennä ulos, lähden mielelläni kävelemään sateeseen. Se on kivaa, kun tietää pääsevänsä sitten kuumaan suihkuun. Ja muutenkin, kun on asianmukaiset vermeet päällä. Tai edes sateenvarjo mukana. Esimerkki: olin katsomassa uusinta Potteria elokuvissa ihan tuossa kulman takana. Leffan jälkeen kävelin kotiin. Sataa ripsotteli, ja se tuntui tunkkaisen elokuvateatterin jälkeen taivaalta. Vaikka minulla oli sateenvarjo mukana, en tehnyt elettäkään avatakseni sitä. Varmasti menot tykkäävät sateesta? Ja se kuulostaakin niin ihanalta. Meillä on muuten sitten etupihalla ihan oma järvi, jos jotakuta kiinnostaa tulla uimaan? Kun koko päivän on satanut.
     Niin, oltiin tänään Kärkkäisellä. Veljille taas pään pyörittelyn aihetta: ostin nimittäin ison pehmonallen, joka taatusti täyttää sylin, sekä... Pokemon tarroja! Niitä oli paketissa yli 500. Niin, ja sitten yhden kirjan, jonka nimeä en nyt satu muistamaan, mutta se on sellainen kirja jossa kerrotaan sen kirjailijan elokuva-mieltymyksistä. Siinä kannessa oli sellanen nainen joka kurkkaa leffateatterin penkkien välistä. Ja sitten kanssa sellasen näppärän päivyrin, johon täyttelin jo ihmisten yhteystietoja. Ja synttäreitä. Aloitan sen pidon elokuussa. Toinen kalenterini joutaa lomalle :D Otan tietty kustomoidut kannet talteen. Siinä uudessa kalenterissa haittaa vaan, kun sen kansiin mahtuisi ainakin puolet enemmän papereita kin siellä on. noh, kyllä minä sinne jotain täytettä keksin. Tällä hetkellä siellä on välissä Pokemon-tarrani!
     Pitää kohta sulkea kone ja mennä nukkumaan. Mutta sitä ennen mässäilen vielä yhdellä jutulla: Veli latasi koneelle Pegglen! Universumin paras tietokonepeli :D Hiketetty siskon kanssa koko ilta, ja eilinenkin ilta. Siis sen jälkeen kun tultiin kahveilta kaupungin itäkeskuksesta :D Muhah. Juu, kuka tajus? Eli ei kukaan, hyvä niin. Pitäsköhän tässä nyt kuitenkin jo lopettaa, teksti alkaa näyttää vähän siltä...