Pikkunen päivitystauko taas vaihteeks :''D

No, ihan ensimmäiseksi: OMEDETO GOZAIMASU TAKEHITO-SAN! Takehitolla on tänään synttärit :)

Rakas söpöläinen, "nököhammas" 83

Toinen viikko lukiossa meneillään. Vähän ketuttaa ku en ikinä totu siihen ruokarytmiin (siellä syyään vasta 3. tunnin jälkeen ku yläasteella syötiin 2. tunnin jälkeen) mutta muuten on ollu mukavaa. Oon tutustunu ainaki 20 uuteen kivaan ihmiseen :)
    Viime torstaina ja perjantaina oltiin ryhmäytymisleirillä. Ja koko yö nukuttiin, tietysti. Nousin torstaiaamuna 7:ltä ja seuraavan kerran menin nukkumaan perjantai-iltana 11. Viimeviikonloppuna vietettiin myös rapujuhlia iskällä. Ravut oli ihan hyviä mutta sormet haisi kaiken sen kuorimisen jälkeen ihan kamalalta monta tuntia vaikka kuinka pesi.
    Mitähän vielä kirjottas...? Toi taken naama tossa haittaa keskittymistä >n< Voisin vaikka selittää miks tossa alla lukee "nököhammas". Joskus sen jälkeen kun löysin lähikaupastani Ayabien keikka-dvd:n ja asetui sohvalle katsomaan, tuli melko pian pikkusiskoni siihen ja sano että: "Nököhammas." "Mikä nököhammas?" "Tolla kitaristilla on nököhampaat!" Nauroin niin että yksi kappale meni kokonaan ohi.
    Mun pitäs tehä läksyjä. Vitsi ku en jaksa. Englannista täytyy lukea kappale ja kaks tehtävää, äikästä kaks kirjotustehtävää, biologiasta tehtäviä... Mitäs muuta meillä oli tänään? Uskonnosta puolitoista tehtävää. Matikan läksytki tekemättä. No, enköhän kerkeä. Vaikka oikeesti en sais olla koneella ennen ku oon tehny läksyni niin voivoi x3 Äiti ei oo vielä kotona.

Täytyy muuten vielä angstata. Luin tästä jo noin viikko sitten ja YRITIN kirjottaa siitä tänne mutta se vähän niinkö ei onnistunut. Eli siis, gazettehan on "tilapäisellä keikkatauolla" koska Rukin kurkussa on jotain vikaa. Sairauden nimeä en muista, se oli kai joku tulehdus eikä Ruki pystynyt edes puhumaan mutta Aoi oli vakuutellut että hätää ei ole. Toivottavasti ;___;

Kettu kun tätä kuvaa ei saa leikattua.

Mmitäs vielä? Pysykää pinnalla, te kaikki kokonaiset 0 jotka tätä blogia luette :D Nolla sen takia että täällä käy vain harvoin jotain kavereita jotka on kuitenkin tienneet melkeen kaiken jo aikasemmin :D

Tapaamme jälleen.