No joo mikä nimi taas.

Tein käyttäjätilin blogspottiin että voin seurata kavereitten blogeja >:3 Mutta en kirjota sinne blogia kumminkaan koska siinä ei olis mitään järkeä kun on jo yksi täällä :)

Tänään oli aika random: oltiin uskonnon tunnilla ATK-luokassa ja leikittiin kaverin kanssa googlen kuvahaulla, kateltiin pullista kuvia ja kuolattiin. Yhtäkkiä siihen viereen ilmesty yks mein luokkalainen jonka kans ei olla koskaan puhuttukaan. Se tunki naamansa samaan riviin ja sano jotain "namnam" tai vastaavaa. Minä repesin, kaveri näytti siltä kuin repeäis kohta. Oli hauskaa.

Isäpuolen lapset tuli tänään meille viettään näitä Kokkolalaisten privatepartyja, Venetsialaisia. Pyysin että ostaisivat mulle sädetikkuja ja sellasia pieniä raketteja jotka hohtaa ja pyörii maantasalla. En tiiä ostivatko, toivottavasti :)

Vitsi nyt kyllä pitää ruveta piirtään ku T.V. koulussa piirteli mun matikanvihkoon ja esitteli kaikkee omia piirroksiaan ja rupes hirveesti syyhyttään toi uus luonnosvihko. Siis kynä kauniiseen käteen. Adios!